Vrienden van [‘endzjin]

Als lid krijg je op vertoon van je ledenpas exclusieve kortingen van bedrijven in Almere.
Dit varieert van detailhandel tot een café.
Hieronder vindt u een overzicht

[‘endzjin] heeft zijn eigen broodje! Bestel nu bij Keurslager Pouw op Stationsplein in het Centrum van Almere dit heerlijke broodje met ei, bacon, sla en grillsaus voor maar €2,00. Tevens krijg je 10% korting op het gehele assortiment.


Den Enghel biedt jou een heerlijke studentenhap en een biertje voor maar €10 euro, dinsdag tot en met zondag! Daarnaast kun je bij Den Enghel altijd 10 bier voor maar 20 euro halen.


Op zoek naar een sportieve uitdaging? Nieuwe (hardloop)schoenen nodig? Door contact op te nemen met de Manager PR kan je kortingsbonnen ontvangen van Run2Day!


Nog op zoek naar een rokkostuum voor het gala of een mooi pak voor een aangelegenheid? Dan ben je bij Gents aan het juiste adres! Op vertoon van jouw [‘endzjin] ledenpas betaal je namelijk maar €139.95 voor een compleet rokkostuum. Naast de goede en snelle service krijg je dus €20,- korting op een rokkostuum!


Ga jij op wintersport? Maar kan je zelf nog niet skiën of snowboarden? Dan kan je tijdens het hoogseizoen van de wintersport lessen volgen bij Ski-mere. Dit is gezamenlijk met andere [‘endzjin] leden!


Vrienden van [‘endzjin] zijn organisaties die exclusieve kortingen aanbieden tegenover onze leden. Bent u ondernemer in Almere en zou u graag wat willen betekenen voor onze leden? Neem contact op met pr@engine.nl