Vrienden

Vrienden van [‘endzjin]

Als lid krijg je op vertoon van je ledenpas exclusieve kortingen van bedrijven in Almere.
Dit varieert van detailhandel tot een café.
Hieronder vindt u een overzicht


[‘endzjin] heeft zijn eigen broodje! Bestel nu bij Keurslager Pouw op Stationsplein in het Centrum van Almere dit heerlijke broodje met ei, bacon, sla en grillsaus voor maar €2,00. Tevens krijg je 10% korting op het gehele assortiment.


Den Enghel biedt jou een heerlijke studentenhap en een biertje voor maar €10 euro, dinsdag tot en met zondag! Daarnaast kun je bij Den Enghel altijd 10 bier voor maar 20 euro halen.


 Laat je haar voor nog geen €4,50 knippen bij Crobylosdoor kappers in opleiding. Win – win dus! Daarnaast krijg je op de website http://www.kappersvoordeelshop.nl/ook nog eens 25% korting.


Altijd al langs de pedicure willen gaan? Dat kan nu bij pedicurepraktijk Meriëlla. Op elke standaardbehandeling krijg je als lid van [‘endzjin] 10% korting. Daarnaast krijg je op dames Nail-art 50% korting en krijgen heren bij een voetmassage 50% korting.


Op zoek naar een sportieve uitdaging? Nieuwe (hardloop)schoenen nodig? Door contact op te nemen met de Manager PR kan je kortingsbonnen ontvangen van Run2Day!


GentsNog op zoek naar een rokkostuum voor het gala of een mooi pak voor een  aangelegenheid? Dan ben je bij Gents aan het juiste adres! Op vertoon van jouw [‘endzjin] ledenpas betaal je namelijk maar €139.95 voor een compleet rokkostuum. Naast de goede en snelle service krijg je dus €20,- korting op een rokkostuum!


Bij Hudson krijg je een lekker koud Bavaria biertje van de tap gratis bij een aankoop van een burger menu!


Main Events logoHeb jij voor een gelegenheid geluidsapparatuur nodig? Wil jij een te gek feest neerzetten met DJ en lichtshow? Bij Main Events krijg je 20% korting op alle diensten en services.


 

Vrienden van [‘endzjin] zijn organisaties die exclusieve kortingen aanbieden tegenover onze leden. Bent u ondernemer in Almere en zou u graag wat willen betekenen voor onze leden? Neem contact op met pr@engine.nl