Vrienden van [‘endzjin]

Als lid krijg je op vertoon van je ledenpas exclusieve kortingen van bedrijven in Almere.
Dit varieert van detailhandel tot een café.
Hieronder vindt u een overzichtPizza'dam logo

Hou jij van lekkere pizza’s? Dan heb jij geluk! Wij hebben namelijk met de beste pizzabakkers in Almere een goed dealtje voor jou! Elk pizza met 25% korting. Perfect voor wanneer je een dagje niet wilt gaan koken of brak bent na een avondje soos! 
Je hebt uitgebreide keuze van een klassieke Margherita of een Vega optie, kortom voor ieder wat wils! 
En het beste van alles? Het personeel is super vriendelijk en staat altijd klaar om je snel en met een glimlach te helpen.
Waar wacht je nog op?


Proef nu het overheerlijke [‘endzjin] broodje! Bestel bij Keurslager Hans Pouw op het Stationsplein in Almere Centrum dit heerlijke broodje met ei, bacon, sla en grillsaus voor maar €2,00. Als lid van [‘endzjin] ontvang je bovendien 10% korting op alles!


Geen zin om te koken? Bij Bar Eetcafé Den Enghel wordt je verwend met een heerlijke studentenhap en een biertje voor slechts €10,00 (di-zo). En alsof dat nog niet genoeg is, kune je altijd 10 bier scoren voor maar €20,00! Waar wacht je nog op? Kom langs bij Bar Eetcafé Den Enghel.Logo Run2Day

Klaar voor een sportieve uitdaging? Of heb je een excuus nodig om die nieuwe (hardloop)schoenen te scoren? Neem contact op met de Manager PR en haal kortingsbonnen van €10,00 op bij Run2Day!


Nieuwe glanzende galaschoenen of een stijlvol pak nodig voor die speciale gelegenheid? Gents heeft alles wat je zoekt! Met jouw [‘endzjin] ledenpas scoor je een compleet rokkostuum voor slechts €139,95. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens €20,00 korting! Ga langs bij Gents voor dé perfecte outfit!
Ski-Mere logo

Nog nooit geskied of gesnowboard? Of op zoek naar een nieuwe uitdaging? Geen zorgen! Tijdens het hoogseizoen van de wintersport kun je samen met andere [‘endzjin] leden lessen volgen bij Ski-Mere, voor slechts €25,00 per les. Pak die kans en ontdek jouw winterse uitdaging op de piste!


Vrienden van [‘endzjin] zijn organisaties die exclusieve kortingen aanbieden tegenover onze leden. Bent u ondernemer in Almere en zou u graag wat willen betekenen voor onze leden? Neem contact op met pr@engine.nl