Voedsel inzamelen voor het VoedselLoket Almere


De leden van onze prachtige studentenvereniging [‘endzjin] S.V.E.I.A. hebben zich van hun beste kant laten zien door voor het vierde jaar op rij zich in te zetten voor het VoedselLoket Almere. In verschillende supermarkten stonden leden voedsel en andere levensbehoeften in te zamelen.

 

In samenwerking met de Albert Heijn aan het Rio de Janeiroplein in Almere Buiten en aan de Rimsky-Korssakovweg in Almere Stad, hebben wij voedsel ingezameld. Onze leden stonden gewapend met boodschappenlijstjes klaar om klanten enthousiast te maken om houdbare voedingswaren aan te schaffen en deze vervolgens te doneren aan het VoedselLoket. We mogen trots zijn dat we wederom als vereniging hebben ingezet voor Almere. Het is nu al het vierde jaar dat we er staan. Het was een erg productieve dag en we hebben goed samengewerkt.

 

Dat het een productieve dag was blijkt wel in het resultaat. Door het enthousiasme van onze leden en het vele doneren van de klanten is het record wat we hadden neergezet ruimschoots verbroken. Het record stond op 101 volle ingezamelde dozen, vanaf heden staat het record op 116 dozen. Daar mogen we als vereniging erg trots op zijn! Buiten het feit dat het een zeer productieve dag was, was het ook een erg gezellig dag. We kijken uit naar volgend jaar en hopen dat we dan nog meer voedsel zullen inzamelen, met meer vrijwilligers van onze prachtige vereniging.

 

Prosit [‘endzjin]

Volg ons