Lid worden

Volg jij een HBO of WO opleiding in Almere? Dan is dit je kans om lid te worden van een studentenvereniging. Een studentenvereniging heeft jou veel te bieden als student.  We bieden je toegang tot onze eigen Sociëteit S.P.A. “De Dromedaris”, kortingen bij detailhandel en horeca, en zelfs voorrang op woonruimtes. Niet alleen dat, je ontmoet heel veel nieuwe en leuke mensen, je kunt doen wat je niet voor ogen had en het is van toegevoegde waarde voor je toekomst! Uiteraard is het aan jou de keuze om de stap te nemen en het inschrijfformulier in te vullen, maar als je eenmaal weet wat je ervoor terug krijgt zul je er nooit spijt van hebben! (Ken je al iemand die lid is van ons maar heb jij eigenlijk geen idee wie wij zijn? Vraag ernaar!)

 

Je kunt het onderstaande formulier invullen.
En kom gezellig langs op:
[‘endzjin] S.V.E.I.A.
Hospitaaldreef 5
1315 RC Almere

 

Heb je dit gedaan, dan schrijven wij jaarlijks het lidmaatschapsgeld van € 75,- bij je af. Dit wordt altijd gedaan nadat je studiefinanciering is gestort. Is dit bedrag bij je afgeschreven? Gefeliciteerd! Je bent dan lid van studentenvereniging [‘endzjin] S.V.E.I.A.

 

Online inschrijfformulier

 

    ManVrouw

    Hierbij machtig ik [‘endzjin] S.V.E.I.A. om jaarlijks tot wederopzegging het lidmaatschapsgeld à €75,- van mijn (giro)rekening af te schrijven.

    Handtekening