Commissies

Het bestuur van onze vereniging bestuurt onze vereniging natuurlijk niet alleen. Het bestuur wordt daarom bijgestaan door verschillende commissies, onder leiding van bestuursleden.

 

Activiteiten

De activiteitencommissie, oftewel AC, is verantwoordelijk voor de organisatie en begeleiding van verschillende feestjes en evenementen. Zo zijn er thema feestjes, jaarlijks terugkerende evenementen en leuke acties. Voor de evenementen die iets meer voorbereiding vergen zijn er aparte commissies. Zo vallen onder AC ook de zeilcommissie en de galacommissie.

 

Bar

Onze prachtige Sociëteit S.P.A. De Dromedaris is twee dagen in de week open voor de meest memorabele feesten. Tijdens die avonden staan onze eigen leden achter de bar! Wil jij ook iedereen voorzien van het zo geliefde goud gele vocht, de avond sfeer geven door de meest toffe muziek te draaien? Meld je dan aan voor de barcommissie! Men kent verschillende leden in de barcommissie, namelijk barmedewerkers en barmanagers. Barmanagers hebben al meer ervaring met het bar staan en dragen op een avond de eindverantwoordelijkheid. De grootste en leukste commissie binnen [‘endzjin] S.V.E.I.A., want zonder barpersoneel kunnen wij niet leven!

 

Feuten

De feutencommissie bestaat uit oud bestuursleden die de feuten begeleiden bij bijvoorbeeld het oprichten van een jaarclub. Daarnaast zorgen ze voor een fijne binnenkomst binnen de vereniging door de feuten wegwijs te maken binnen de vereniging en te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Dit doet de commissie samen met de Scriptor.

 

Kas

De leukste commissie van de vereniging! Deze commissie is verantwoordelijk voor het controleren en goedkeuren van de financiën van de vereniging.

 

Kook

De kookcommissie zorgt ervoor dat er op vrijwel iedere donderdag avond een heerlijke maaltijd klaar wordt gemaakt. Bij het eten geldt ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Rond 19:00 zal het eten klaar staan. De prijs is €2,- tenzij anders is aangegeven.

 

PR

Om een vereniging draaiende te houden moet er voor worden gedaan aan communicatie en promotie. Hier ben jij als commissie lid medeverantwoordelijk voor! Jij denkt mee in hoe wij deze mooie vereniging op de kaart kunnen zetten binnen Almere en daarbuiten. Zo kan je bedrijven benaderen of zij een Vriend van [‘endzjin] willen worden en daarmee onze leden wat moois bieden. Of vind jij bedrijven en hoge scholen benaderen te serieus? En vind jij het leuker om op een open dag te staan of een grote stunt te organiseren? Dan kan je je ook aansluiten bij het Promoteam.

 

Sponsor

Wat is er nou leuker dan als vereniging geld te hebben om in jezelf te investeren en de vereniging nog leuker en aantrekkelijk te maken? Daarom zoeken wij altijd gulle gevers! Durf jij naar een bedrijf toe te stappen om te vragen of zij een sponsoring willen aangaan? Dan is de sponsorcommissie wat voor jou! Misschien haal jij dit jaar wel de jackpot binnen!

 

Sport

De sportcommissie doet alles in haar macht om onze studenten ook nog een beetje fit te houden. Dit gebeurt in de vorm van clinics van allerlei verschillende sporten, uiteenlopend van Japans zwaardvechten tot Ultimate frisbee. Daarnaast zijn we ook ieder jaar te spotten bij de verschillende hardloop evenementen die Almere rijk is, zoals de KiKa Run en de Almere City Run. Via deze weg zetten we naast de nodige biertjes die we nuttigen ons ook nog gezond in. Heb jij nou een vette tip voor de sportcommissie? Schroom dan vooral niet even een mailtje te sturen naar de commissie.

 

Website

Onze vereniging heeft ook een commissie met mensen die onder leiding van de Scriptor van de vereniging de website up to date houden en daarnaast werken aan een nieuw design voor de nieuwe website.

 

Wintersport

Eens per jaar zoekt [‘endzjin], samen met vele andere Nederlandse studenten, de sneeuw op. Deze commissie regelt het wintersportevenement, van busreis tot speciale acties.

 

En-z!ne

Sinds het studiejaar 2001-2002 brengt de redactie van de [‘en-z!ne] u om de maand een nieuwe editie van dit fantastische magazine. Hierin kunt u de laatste roddels, lompe berichtgevingen en nieuwswaardige artikelen vinden. Alle edities, ooit uitgebracht, kunt u hier vinden.

Volg ons