Commissies
Het bestuur van onze vereniging bestuurt onze vereniging natuurlijk niet alleen. Het bestuur wordt daarom bijgestaan door verschillende commissies, onder leiding van bestuursleden.

 

Activiteiten

De activiteitencommissie, oftewel AC, is verantwoordelijk voor de organisatie en begeleiding van verschillende feesten en evenementen. Denk hierbij aan een themafeest, beerpongolympics, een ouderavond en wat nog meer! Je leert hoe je een activiteit moet organiseren van A tot Z. Je begint dus met het maken van een draaiboek, wat uiteindelijk ook tot uitvoering gebracht moet worden!

 

Ben jij het nieuwe creatieve brein van de activiteitencommissie? Stuur dan een mailtje naar activiteiten@engine.nl

Bar

Onze prachtige sociëteit S.P.A. De Dromedaris is twee dagen in de week open voor de meest memorabele feesten. Tijdens die avonden staan onze eigen leden achter de bar! Wil jij ook iedereen voorzien van het zo geliefde goud gele vocht en de avond sfeer geven door de meest toffe muziek te draaien? Wil jij verantwoording dragen voor een goed verloop van de avond? De grootste en leukste commissie binnen [‘endzjin] S.V.E.I.A., want zonder barpersoneel kunnen wij niet leven!

 

Ben jij ons nieuwe tapwonder? Stuur dan een mailtje naar societeit@engine.nl

Feuten

De feutencommissie bestaat uit leden en oud bestuursleden die de feuten begeleiden bij bijvoorbeeld het oprichten van een jaarclub. Daarnaast zorgen ze voor een fijne binnenkomst binnen de vereniging door de feuten wegwijs te maken binnen de vereniging en te laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Kas

De kascommissie is verantwoordelijk voor het controleren en goedkeuren van de financiën van de vereniging! Eens in de zoveel tijd moet ook de Quaestor namelijk gecontroleerd worden. Zijn cijfertjes echt iets voor jou en wil je graag meer leren over de financiële zaken? Stuur dan een mailtje naar quaestor@engine.nl

Kook

De kookcommissie zorgt ervoor dat er op vrijwel iedere donderdagavond een heerlijke maaltijd klaar wordt gemaakt. Voor zo’n heerlijke hap kan je je via de website aanmelden. Rond 19:00 zal het eten klaar staan. De prijs is €3,50,- tenzij anders is aangegeven.

 

Wil jij de leden voorzien van de heerlijkste maaltijden? Stuur dan een mailtje naar societeit@engine.nl

PR

Om een vereniging draaiende te houden moet er van alles worden gedaan aan communicatie en promotie. Hier is een commissielid medeverantwoordelijk voor! Er moet nagedacht worden over hoe deze mooie vereniging op de kaart gezet kan worden binnen Almere en daarbuiten. Zo moeten er bedrijven benaderd worden met of zij een Vriend van [‘endzjin] willen worden en daarmee onze leden wat moois kunnen bieden. Of vind jij bedrijven en hoge scholen benaderen te serieus? En vind jij het leuker om op een open dag te staan of een grote stunt te organiseren? Dan kan je je ook aansluiten bij het Promoteam.

 

Wil jij nadenken over hoe [‘endzjin] zich het beste kan profileren? Stuur dan een mailtje naar pr@engine.nl

Sponsor

Wat is er nou leuker dan als vereniging geld te hebben om in jezelf te investeren om de vereniging nog leuker en aantrekkelijk te maken? Daarom zoeken wij altijd gulle gevers! Durf jij naar een bedrijf toe te stappen om te vragen of zij een sponsoring willen aangaan? Dan is de sponsorcommissie wat voor jou! Misschien haal jij dit jaar wel de jackpot binnen!

 

Heb jij interesse in deze commissie? Stuur dan een mailtje naar pr@engine.nl

Sport

De sportcommissie doet alles in haar macht om onze studenten ook nog een beetje fit te houden. Dit gebeurt in de vorm van clinics van allerlei verschillende sporten, uiteenlopend van Japans zwaardvechten tot Ultimate frisbee. Daarnaast zijn we ook ieder jaar te spotten bij de verschillende hardloop evenementen die Almere rijk is, zoals de KiKa Run en de Almere City Run. Via deze weg zetten we naast de nodige biertjes die we nuttigen ons ook nog gezond in.

 

Heb jij nou een vette tip voor de sportcommissie of wil jij hier deel aan nemen? Stuur dan een mailtje naar activiteiten@engine.nl

Website

Onze vereniging heeft ook een commissie met mensen die onder leiding van de Scriptor van de vereniging de website up to date houden en daarnaast werken aan een nieuw design voor de nieuwe website. Heb jij een beetje verstand van websites en breid jij graag samen met de commissieleden je kennis uit? Neem dan vooral contact op met de Scriptor via scriptor@engine.nl

Wintersport

Eens per jaar zoekt [‘endzjin], samen met vele andere Nederlandse studenten, de sneeuw op. Deze commissie regelt het wintersportevenement, van busreis tot speciale acties. Elke keer weer is het een super toffe ervaring voor de leden!

Wil jij een onvergetelijke wintersportvakantie organiseren voor de leden? Stuur dan een mailtje naar activiteiten@engine.nl

En-z!ne

Sinds het studiejaar 2001-2002 brengt de redactie van de [‘en-z!ne] om de maand een nieuwe editie van dit fantastische magazine uit. Hierin kun je de laatste roddels, lompe berichtgevingen en nieuwswaardige artikelen vinden. Ben jij een topper op het gebied van schrijven of editen, dan heeft de commissie zeker wat aan jou! Neem contact op via enzine@engine.nl of scriptor@engine.nl

Gala

Traditiegetrouw sluit onze vereniging het jaar altijd af met een groots feest op een externe locatie. Het kerstgala wordt volledig georganiseerd door de galacommissie. Dit is niet zomaar een feestje, maar een chique aangelegenheid met etiquette en kledingvoorschriften.

 

Wil jij meehelpen met het organiseren van het tofste feest van het jaar? Neem dan contact op met hoofdgala@engine.nl

Statuten

De Statutencommissie herziet momenteel de Statuten en het Huishoudelijk Reglement der [‘endzjin] S.V.E.I.A. Deze Statuten dateren namelijk alweer uit 2008! Het is een nauwkeurig en lang werkje, maar zal uiteindelijk voor goede resultaten moeten zorgen. Het is erg belangrijk dat dit goed gebeurd, omdat hierin de grondregels en bepalingen van de vereniging zijn vastgelegd. Het moet daarom ook juridisch correct zijn.

 

Ben jij nauwkeurig, taalvaardig en wil je graag leren hoe dit allemaal in elkaar zit? Mail dan vooral naar scriptor@engine.nl

Sociëteit

De sociëteitscommissie bestaat uit de Manager Sociëteit, Hoofd Personeelszaken en Hoofd Inkoop. Samen zorgen zij ervoor dat alles in onze geliefde S.P.A. de Dromedaris op en top draait. Dit houdt in dat er elke soosavond barpersoneel is, er genoeg bier is om te nuttigen en het soosbeleid en mores worden nageleefd!