[‘endzjin] Studenten Vereniging Eerste in Almere (ookwel [‘endzjin] S.V.E.I.A. genoemd) is opgericht in 1998 en heeft ruim 250 leden. Er zijn vier actieve disputen en 7 actieve jaarclubs. Leden zijn vaak tweemaal per week te vinden in onze sociëteit S.P.A. De Drommedaris. Wij zetten ons in om Almere als studentenstad op de kaart te zetten en dragen ons steentje bij door o.a. geld en voedsel in te zamelen voor het voedselloket en mee te rennen met de Run voor Kika. Daarnaast werken we samen met Almere City F.C. door eenzame ouderen op te halen en te begeleiden bij thuiswedstrijden.

Studentenverenigingen hebben een belangrijke rol in de maatschappij. Wij bieden studenten niet alleen een plek voor gezelligheid en activiteiten, maar geven ze ook de mogelijkheid om zich te ontplooien en te netwerken. Daarnaast helpen we studenten bij het vinden van hun plek in de maatschappij. De vereniging is een tweede thuis voor haar leden en door deel te nemen in verschillende commissies ontwikkelen zij verschillende vaardigheden zoals samenwerken, leiding nemen en doorzetten.

[‘endzjin] S.V.E.I.A. is een hechte studentenvereniging met een interessant bereik (>250 leden). De achterban van onze vereniging is sociaal, divers en woonachtig in Almere en omgeving. Is uw bedrijf in deze regio actief of zijn de leden en achterban van de vereniging uw potentiële klanten of medewerkers? Dan gaan wij graag een samenwerking aan!

Wat bieden wij?

Naast naamsbekendheid en sympathie die u creëert bij leden, motiveren wij onze leden om onze sponsoren de voorkeur te geven. Op deze manier bereikt u als sponsor uw doel en creëren wij een succesvolle samenwerking!

Elk kwartaal brengen wij ons eigen magazine uit: [‘en-z!ne]. Dit magazine is voor- en door leden gemaakt en wordt altijd met veel plezier gelezen. Als sponsor is er een mogelijkheid om in dit magazine te staan, uiteraard afhankelijk van de gemaakte sponsorafspraken.

Interesse? Stuur vooral een berichtje naar pr@engine.nl