Sociëteit

Onze Sociëteit, Societas Primus Almeriensis (SPA) de Dromedaris, is dè plek waar heel [‘endzjin] op dinsdag en donderdag samenkomt. Niet alleen omdat het bier er maar € 1,50 kost, maar ook omdat het er gewoon ontzettend gezellig is.

Op donderdag zorgt de kookcommissie ervoor dat je voor drie euro een maaltijd kan nuttigen. Daarnaast is er regelmatig wel wat bijzonders te doen in de Sociëteit, zowel op dinsdag als donderdag. Raadpleeg hiervoor de Agenda.

Het is niet toegestaan om te roken in de Sociëteit. De Sociëteit biedt buiten een plek aan met asbak en overkapping waar gerookt mag worden. Omdat er geen drank of glas mee naar buiten genomen mag worden, kun je in de hal je glas in het daarvoor bestemde glasrek achterlaten. Daarnaast is het niet toegestaan voor bezoekers onder de 18 jaar om alcohol te nuttigen. Wanneer er getwijfeld wordt aan iemands leeftijd kan het barpersoneel om een legitimatiebewijs vragen. Wij verwachten jullie medewerking en hopen ook op de sociale controle binnen de vereniging. Mocht het zo zijn dat een minderjarige toch een alcoholische drank nuttigt in de Sociëteit dan wordt diegene per direct uit de Sociëteit gezet; en zal de Sociëteitscommissie een passende straf bedenken voor de persoon in overtreding.

Naast de gewone sociëteits avonden is de sociëteit beschikbaar voor exploitaties.

Openingstijden

Dinsdag: 22:00 – 02:00*

Donderdag: 19:00 – 02:00*

* sluitingstijd kan variëren per avond.

Sinds januari 2019 wordt er zowel in onze sociëteit als bij alle horecaondernemers in Almere-Centrum het convenant Veilig en Gezond uitgaan gehanteerd. Fijn om hier gezamenlijke afspraken voor te hebben!