Een Alumnus is lid van de studentenvereniging [‘endzjin] S.V.E.I.A., die geen actief lid meer is, maar geniet van een lekker salaris, van een koud goudkleurig biertje op z’n tijd. De Alumni organiseren eenmaal per jaar een niet te vergeten alumnifeest om de gezellige, biervloeiende en studentikoze avonden zuipen in onze sociëteit S.P.A. De Dromedaris te herbeleven.

Welkom!

Om toe te treden tot de Alumni dien jij minimaal drie jaar actief lid te zijn geweest. Daarbij heb jij aan het bestuur doorgegeven dat jij jouw lidmaatschap wil omzetten naar dat van Alumnus. Je kunt je direct inschrijven via dit formulier of via e-mail naar bestuur@engine.nl.
Website voor de Alumni vindt jij hier

Groot feest

Jouw vereniging bestaat sinds 1998 en enkelen van jullie kennen dit verenigingsleven sinds die tijd. Het was een geweldige tijd van studeren, bijbaantjes en vooral: een awesome studentenleven met goede vrienden, die je wellicht elke week nog ziet. De alumnicommissie bestaat om die band van tijdens de studententijd te behouden en dit eenmaal per jaar te beklinken.

Magnus Alumnus

Magnus Alumnus is een welbekend begrip binnen de vereniging. Aan de muur in de societeit hangt een omlijst bord met de namen van de Alumnileden die ofwel minimaal 50, ofwel minimaal 100 euro hebben geschonken aan de vereniging. De Magnus Alumnus krijgt een speld en kan gratis naar binnen bij elk gala of feest van de vereniging. Uiteraard zijn jullie allemaal altijd welkom in S.P.A. De Dromedaris om gezellig na werk een biertje te komen doen en te zien hoe de vereniging er nu uitziet.